Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heavys egokalender 2015 - Lucka 4: Party!... eller inte, i Hofors


Se även:


Lucka 1 - när jag lekte Volvo-raggare med turisterLucka 2 - en jäkla massa KissLucka 3 - när Filip & Fredrik kom med Trevligt folk till BorlängeLucka 4 - Party!... eller inte, i HoforsLucka 5 - när min kompis blev filmstjärnaLucka 6 - en kaotisk livesändning från Idol-kön i RättvikLucka 7 - en massa folkrace-godis!Lucka 8 - Katterna får stålar!Lucka 9 - Jag träffade Darin och han minns sina hysteriska fans i FalunLucka 10 - när jag sjöng på fejk-after ski med Julius & BjörnLucka 11 - dom brände norska flaggan på VM-festenLucka 12 - glädje, kärlek och fest när Peace & Love återuppstodLucka 13 - Kolla! Bilen man kan grilla medLucka 14 - när jag och Svenne Rubins gjorde succévideoLucka 15 - med Trabant till rock´n´roll och veteranbilarLucka 16 - en träff med pratglada STCC-stjärnan Thed BjörkLucka 17 - totalt festkaos på ett studentflakLucka 18 - festival-mums, rockstjärnor, norrmän och vimmel på Sweden RockLucka 19 - när jag sågade Rövballebandet och fick låten "Jonas Stenkuk"Lucka 20 - när jag spelade med punkrockarna och fick smaka deras ölLucka 21 - charmiga och roliga pensionärer som vakter på Peace & Love


Det här är min ego-julkalender där jag lyfter fram det jag minns mest från 2015, i mitt jobb som nöjesmurvel på Dala-Demokraten. Det kan vara en text, ett TV-klipp eller en bild.
I dagens lucka hittar vi ett klipp från när jag och kollega Cecilia skulle testa partylivet i det finska lägret i Hofors, under skid-VM.

Håll koll på nöjeslivet: Följ Dala-Demokraten Nöje på Facebook

Klippet är en del i serien "Ur spår" som jag och Cecilia Burman gjorde under skid-VM i Falun. Vi åkte till Hofors, inställda på att det skulle vara en massa galna finländare där som festade loss, för många hade talat om för oss hur extremt det var i Hofors. Och det var ganska extremt, extremt stilla. Det blev liksom kul på ett annat sätt.

Så.. i dag är det fredag, kanske dags för party, men jag rekommenderar inte ett besök i Hofors.