Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heavys egokalender 2015 - Lucka 5: När min kompis blev filmstjärna


Se även:


Lucka 1 - när jag lekte Volvo-raggare med turisterLucka 2 - en jäkla massa Kiss


Det här är min ego-julkalender där jag lyfter fram det jag minns mest från 2015.
I dagens lucka hittar vi en intervju som jag gjorde med Malin Levanon, huvudrollsinnehavare i succéfilmen "Tjuvheder". Och det roliga med det är att jag och Malin är gamla kompisar, så det känns fränt att hon blev filmstjärna.

Läs även: "Tjuvheder hyllas" - så bra är filmenHåll koll på nöjeslivet: Följ Dala-Demokraten Nöje på Facebook

Jag och Malin, då hette hon Norberg i efternamn, är båda uppväxta i Björbo, och där känner alla alla. Jag och Malin umgicks ganska mycket en period, vi var väl båda ungdomar som ville göra nåt roligare än att bo kvar, skaffa barn och jobba på Konsum.

Jag kommer ihåg att Malin höll på med lite teater och sånt på den tiden också. Sen flyttade hon långt bort, och de enda gångerna jag såg henne var typ på julaftonsnatten, den natten då alla vänder hem till Björbo och går ut... alltså inte ut som krogen, utan ut mitt i natten för att stå på bensinmacksparkeringen och skåla. Jo, vi har gjort så jämt.

Under åren sen dess tog det sig hyfsat för Malin. Jag såg lite grejer på Facebook ibland, att hon var med i lite kortfilmer, filmer utomlands, en massa projekt och så. Säkert jättebra grejer, men inget som nådde stora massa liksom.

Sen började det hända grejer för nåt år sen, och när hon var med i hyllade "Klassfesten" tänkte jag; "oj, fasiken, nu får hon guldbaggar och grejer".

Sen.

Boom.

Nu spelar hon huvudrollen i rosade "Tjuvheder" och verkar ha fått en rejäl skjuts i karriären. Jag såg en helsidesintervju i Aftonbladet, hon nämns lite här och där och så vidare.

Malin verkar fasiken ha blivit filmstjärna. Fränt. Den enda filmstjärna jag känner. Kör hårt Malin!