Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hektiskt schema för Idol-Alice

Idol-Alice Svensson har ett hektiskt schema. I morgon, lördag, ska hon vara i Läkerol Arena och på torget i Hedesunda samtidigt, enligt två tidningsannonser. Men arrangörerna är inte oroliga.

Annons

Många läsare reagerade i dag på två olika tidningsannonser som båda lockade med att Alice Svensson skulle vara på plats. Dels var det hockeymatchen mellan Brynäs och Skellefteå i Läkerol Arena. Där ska Alice sjunga nationalsången innan matchen börjar klockan 16.00. Enligt en annan annons ska Alice just klockan 16 vara på torget i Hedesunda, fyra mil längre söderut och hyllas för sina framgångar.

Men enligt arrangörerna har det inte skett någon dubbelbokning.

– Jag visste att Alice ska sjunga nationalsången innan hockeyn, och vi räknar inte med att hon går upp på vår scen förrän fem eller kvart över fem, säger Roger Westblom, arrangör för festligheterna på torget i Hedesunda.

Men det står inte fel i annonsen. Det är nämligen fler Hedesundabor som ska hyllas, bland andra juniorlandslagsmannen i hockey, Anton Persson.

– Jag tycker att man ska komma vid fyra och ha trevligt i en och en halv timme. Enligt vad jag har hört ska det bli sol och nollgradigt, säger Roger Westblom.

– Jag vet inte om Alice åker direkt efter att hon har sjungit eller om hon hinner stanna kvar och se första perioden, säger Sven Engwall, marknadsansvarig i Brynäs.