Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Herrfyran: Järbo hakar på i toppen

Med tre omgångar kvar hade Järbo chansen att hänga på i toppen av fyran men då krävdes vinst. Första halvleken var det dock inget topplag på planen och gästerna stod emot bra. Järbo kunde dock ta ledningen genom Christian Jerner Haaranen men Hedesunda kvitterade ganska välförtjänt genom Jakob Engvall.

Järbo försökte rulla boll och fick också ledningsmålet till 2-1 när Andreas Leljewahl slog ett snyggt inlägg till hemmalagets för dagen bästa spelare, Kalle Norman. Han tog snyggt ner och drog till rätt upp i målvaktens vänstra kryss. Hedesunda hade chanser men man sätter dom inte. Det han sedan även bli 3-1 innan paus genom Gustav Sundell.

I andra kontrollerade hemmalaget matchen och man gör även 4-1 genom Hampus Grip på en frispark strax utanför straffområdet. Nu återstår två omgångar och Järbo har goda chanser att nå en kvalplats. I synnerhet som topplagen möts i nästa omgång.

Michael Hallner