Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Herrfyran: Klar bortaseger för Järbo

Det som på förhand spåddes bli en tuff och jämn match med derbykaraktär mellan Ockelbo och Järbo blev raka motsatsen. Serietrean Järbo var klasser bättre än Ockelbo och vann med klara 4–0. Siffror som faktiskt var i underkant.

Matchen inleddes i bra och högt tempo där Järbo tog tag i taktpinnen direkt och efter en kvart så var man i ledning. I den 20:e matchminuten drabbades Ockelbos Alexander Svanberg av en skada då han nickade ihop med en medspelare och blev liggande i flera minuter.

När sedan matchen återupptogs så verkade händelsen ha påverkat hemmaspelarna som inte alls fick sitt spel att stämma och Järbo kunde segla ifrån till trygga 0–3 i halvtid.

Andra halvlek inleddes med att Ockelbo försökte ta sig in i matchen men var alldeles för uddlösa och till slut blev det en ganska så sömnig historia där Järbo hade full kontroll på matchen och borde väl kanske ha gjort något mer mål än det man gjorde i matchens sista minut.

Järbo ångar på i fyran och har inte förlorat sedan den 20 maj och kan man spela så här, blir man att räkna med när höstsäsongen sparkar igång i augusti.

Thomas Forsberg