Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Herrtrean: Ny förlust för Järbo

Järbo förlorade igen i trean och nu var det Ytterhogdal som var för starka då dom vann med 4-1 på Gullhedens Ip igår. Ytterhogdal är på tok för bra för oss och dom hade ett par fina nyförvärv från England och dom var riktigt bra och de kan inte vi matcha, sade Järbos tränare Patrik Kihlström.

Matchen han knappt börja innan gästerna tog ledning och Järbo blev lite stressade av detta. att hålla sig kvar menar det Järbo som var det bättre laget men bollen ville inte in trots chanser Järbo kom tillbaka starkt och jämnade ut spelet och var riktigt bra efter 20 minuter och laget höll tätt bakåt halvleken ut. I den andra halvleken fortsatte Järbo att spela bra och hade en del farliga omställningar men Ytterhogdal var för bra och laget gick fram till en klar och säker 4-0 ledning innan Järbos måltjuv Andreas Nehvonen kunde fastställa slutresultatet 1-4. Järbo var inte dåliga men poängen var aldrig nära då Ytterhogdal var på tok för bra och när laget gick från 1–0 till 3–0 inom loppet av fem minuter var Järbo ett slagit lag. Vi får ta med oss det vi gjorde bra och det var inte lite avslutade en inte besviken Patrik Kihlström för tillfället.

Trots förlusten gjorde Järbo ingen dålig insats då Ytterhogdal var det klart bäst laget som besökt Järbo den här säsongen och det är inte lag av Ytterhogdals kvalitet vi skall ta poäng mot för att hålla oss kvar avslutade Patrik Kihlström.

För tillfället ser det mörkt ut för Järbo men laget har kvalitéer för att hålla sig kvar i tran även om motståndet denna gång var för starkt.