Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hille avgjorde i andra halvlek mot Ockelbo

Annons

Hille vann hemmamatchen i division 4 Gestrikland mot Ockelbo på tisdagen. Matchen slutade 3–0 (0–0) efter att Hille avgjort matchen i andra halvlek.

– Efter en väldigt bra start från vår sida jämnade sedan Ockelbo ut spelet andra delen av första halvlek som var ganska medioker och slutade 0–0. I andra tog vi kommandot direkt och behöll det resten av matchen där vi med lite större skärpa skulle kunna gjort något mål till. En säker vinst till slut, kommenterade Hilles tränare Emil Lindbom.

Ockelbos tränare Jeancarlo Saavedra tyckte till om matchen:

– Vi pratade inför matchen om Hilles fasta situationer, det känns därför extra jobbigt att vi släpper in två mål på på just detta. Det är i övrigt en chansfattig match där Hille återigen mot oss får mycket utdelning för lite jobb, ligger man i toppen som dom gör så studsar mycket deras väg och så är fallet idag utan att ta något ifrån dom. Ligger man där vi ligger så får vi jobba dubbelt så hårt. Vi har matchats mot topplagen i de senaste fyra matcherna och jag är stolt över hur truppen tagit sig än en tuff period.

Det var Ockelbos femte match i rad utan seger.

Målgörare för Hille var Fredrik Pettersson, Philip Ogebrant och Samuel Lindberg.

Hille stannar därmed på tredje plats, och Ockelbo på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Hille är Norrsundet. Ockelbo tar sig an Årsunda hemma. Båda matcherna spelas fredag 14 juni 19.00.