Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hille vann en uddamålsseger borta mot Valbo 2

En jämn match slutade till slut med seger för Hille som vann matchen borta mot Valbo 2 i division 4 Gestrikland herr i fotboll på söndagen. 2–3 (1–1) slutade matchen.

– En otroligt rolig match som hade de mesta. Tyvärr vann Hille men helt rättvist var det inte, vi var helt klart värda ett kryss idag, kommenterade Valbo 2:s tränare Tobias Norlén.

Hilles tränare Emil Lindbom:

– En tuff och hård match på en lerig och regntung plan där 14 årige Isac Lindholm avgjorde med ett distinkt avslut i slutminuten. Rättvis seger men Valbo stod upp bra och vi fick verkligen slita för segern.

Målskyttarna som fixade segern för Hille var Samuel Lindberg, Isac Lindholm och Philip Ogebrant, medan målen för Valbo 2 gjordes av Fahad Ali Shariff och Emil Hodin.

Med tre omgångar kvar är Valbo 2 på tionde plats i tabellen, medan Hille är på tredje plats.

Nästa motstånd för Valbo 2 är Brynäs. Lagen möts söndag 15 september 15.00 på Måsbergets IP. Hille tar sig an Huge borta lördag 14 september 13.00.