Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Himlabadet i Sundsvall

/

Annons

Är du sugen på att prova något nytt på höstlovet? Då rekommenderar vi att åka till Himlabadet i Sundsvall och prova deras Surfstream. Det är en konstgjord våg som man surfar på.

Resan upp till Sundsvall tog strax över två timmar att genomföra. När vi väl var framme vid badet bokade vi en tid till Surfsteam. Det var några timmars väntetid, vilket passade oss bra, för då hade vi gott om tid att testa resten av allt som fanns på badet.
Det fanns tre rutschkanor där och de var nästan exakt samma modeller som på Aqua Nova i Borlänge. Vi åkte i dem ett tag sen bestämde vi oss för att titta efter vad Himlabadet mer hade att erbjuda.

I mitten av allt fanns en bubbelpool som kallades Kolminan. Den var väldigt skön att sitta och vila i efter att ha åkt i alla rutschkanor. Efter ett tag av relaxande gick vi och tittade vad som fanns mer på detta bad, men det fanns inte mycket mer. Badet var väldigt litet för ett äventyrsbad, vilket var lite av en besvikelse.

I stället gick vi och åt, innan vi skulle börja surfa. Maten var okej, den är rätt lika på alla bad. Klockan hade nu börjat närma sig fem och det var dags att surfa.
Efter en kort genomgång om vad man skulle göra om man ramlade av började vi med bodyboards. Det var väldigt roligt och lite svårt de första gångerna, men när vi hade gjort det några gånger provade vi att stå upp och surfa. Det var väldigt svårt till en början men till slut fick man ändå någorlunda koll på det. Att surfa i Surfstreamen var det roligaste vi har gjort på vår turné runt på alla äventyrsbad. Men det var även det jobbigaste. Efter 30 minuter var vi alla väldigt färdiga och bestämde oss för att byta om och åka hem.

Himlabadet var ett väldigt litet bad men ändå roligt, och med Surfstreamen är det lätt värt ett besök.

Mer info: www.himlabadet.se

Mer läsning

Annons