Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjälp, jag tror jag är onormal!

Jag är ingen hängiven ”The Sims”-spelare.
Jag har inte ens provat ”World of warcraft”.

En hemsk tanke slår mig plötsligt:

Tänk om det är nåt fel på mig?

”The Sims” är världens mest sålda spelserie och har sålt i fler än 100 miljoner exemplar om man räknar med både ”The Sims” och ”The Sims 2” och alla expansioner till dem.

Jodå, jag har spelat ”The Sims” och ”The Sims 2” och testat de flesta av expansionerna och prylpaketen också, utan att bli Sims-galen.

”The Sims” har jag spelat på jobbet, så att säga, men jag tror inte att jag någon gång satt mig ner vid pc:n hemma för att spela ”The Sims” när jag varit ledig.

Är jag, gulp, onormal?

Jag gillar i och för sig sociala spel och kammade under helgerna hem min första vinst i en ”Singstar”-duell (du kan få revansch sen, Marcus Engström) – någonsin!

Efter min första förlust (mot Singstar-chefen i London, det kanske inte är så mycket att säga om) har jag radat upp ”Singstar”-fiaskon på löpande band, även om jag fått välja favoritlåtar (som R.E.M:s ”Losing my religion” på första ”Singstar”-volymen till PS3).

Jag har också konsekvent fått storstryk i ”Guitar hero” trots att jag fått välja låtar som Iggy & the Stooges ”Search & destroy”. Herregud, jag har ju spelat och sjungit dem live, i band, inför publik – det borde inte gå.

Ger jag upp? No way.

Det är den tanken som håller mitt mod uppe när jag börjar fundera på om det är nåt vajsing på mig som inte torskat dit på ”The Sims” och dessutom aldrig spelat ”World of warcraft”, inte en sekund.

11 miljoner ”WoW”-spelare kan väl inte ha fel?

Jag undrar om jag inte borde skaffa ett ex, gå hem och dra ur telefonjacket.

Det är ungefär då jag kommer ihåg att jag har viktiga uppgifter framför mig.

Min AHL-karriär på ”NHL 09”. Nästa lopp på ”Racedriver: Grid”. Nästa match med Brann i FFHB (Fifa för halvbra, en mycket viktig serie) på ”Fifa 09”.

Ni ser själva – jag har inte ens tid att vara onormalt orolig.