Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

20-åringrånad av knivmän

En 20-årig man rånades av två män med kniv på Göklundsvägen natten till lördagen. Mannen blev bestulen på sin mobiltelefon och knivskuren i magen.

Annons

Den 20-årige mannen har berättat för polisen att han varit på en fest i centrala Hofors. När han lämnade festen efter midnatt och gick hemåt ska två män ha kört ikapp honom i en bil. Männen hoppade ur bilen och gav sig på 20-åringen med sparkar och slag. De hade även med sig en kniv som de först hotade, och sedan skar sitt offer i magen med.

När 20-åringen låg på marken ska de båda männen ha tagit mobiltelefon, pengar och andra saker som han hade i sina fickor. Sedan försvann männen i bilen. 20-åringen hittades en stund senare av några vänner som larmade polis och ambulans. Han fördes till sjukhus där han plåstrades om och blev utskriven under lördagen.

Polisen tar gärna emot tips om vilka de två männen kan ha varit. 20-åringen var berusad vid tillfället och har inte så klara minnesbilder av händelsen, som rubriceras som försök till grovt rån. Hittills finns inga kända vittnen.

Annons