Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bäddat för skrattfest på revy i Torsåker

/

En jägare, en grön krokodil, diskodansande kor, punkare, en sur skurkärring samt en riktig 08-karl är några av de karaktärer som publiken får möta i årets revy ”Hoåns brygga”.
I dag är det premiär i Torsåkers bygdegård.

Annons

Det blir som vanligt en hel del humoristiska inslag med lokalt tema när Pia Möller-Andersen sätter upp revy i Torsåker. Det är fjärde året i rad och årets tema är Hoån. Hofors aorta, enligt Pia Möller-Andersen och därför en självklar skådeplats.

– Det känns bra, men kvittot får vi först på fredag, summerar Pia Möller-Andersen.

Somliga scener är plockade direkt från verkligheten – andra är påhittade. Bland annat får en ensam bonde från trakten besök av Linda Isaksson som försöker hitta medverkande till tv-såpan ”Bonde söker fru”. Det frieriet går sådär.

Ola Danielsson som spelar den blyge bonden byter dock snabbt skepnad till en stöddig 08-karl som har problem att lägga till med sin yacht i Hoån.

Ett gäng kor som blivit arbetslösa är ett annat lokalt inslag som slutar med kodisco. En vilsen krokodil hittar nog aldrig något hem i Torsåker.

En ledsen skurkärring är närvarande under hela föreställningen. Hon sliter och kämpar för att få rent sina mattor – blir hon någonsin lycklig?

Mer läsning

Annons