Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hofors studenter fyllde Herrgårdsparken

/
  • fick gå på röda mattan. Björkhagsskolans sistaårselever anlände till Herrgårdsparken i Hofors i tjusiga veteranbilar och fick stiga av på röda mattan, när det var dags för studentbal.
  • projektarbete. Frida Lindberg och Andreas Johansson trodde att det skulle bli en bra bal. ”Min kompis och jag har planerat hela balen som vårt projektarbete”, säger Frida Lindberg.
  • solen strålade på eleverna. Herrgårdsparken i Hofors fylldes på onsdagskvällen av Björkhagsskolans sistaårselever som samlats för sin studentbal.
  • äntligen! Emma Sjöblom, Adam Kling, Robin Nordgren och Erika Svedin såg fram emot balen. ”Suveränt – känns det. Jag har varit avundsjuk på mina två äldre syskon när de har tagit studenten och gått på bal och nu är det min tur”, säger Robin Nordgren.

I ett strålande väder fylldes Herrgårdsparken i Hofors på onsdagskvällen av tjusiga bilar, eleganta klänningar, fina kostymer och vackra håruppsättningar. När det var dags för Björkhagsskolans sistaårselever att gå på studentbal.

Annons

Ungefär 120 gymnasieelever hade samlats för Björkhagsskolans studentbal i konserthallen i Hofors. I klassiska veteranbilar anlände de blivande studenterna till Herrgårdsparken. Där möttes de av familj och vänner som ville fotografera sina blivande studenter.

Robin Nordgren som går elprogrammet har väntat länge på det här.

– Suveränt – känns det. Jag har varit avundsjuk på mina två äldre syskon när de har tagit studenten och gått på bal och nu är det min tur, säger han.

Och Robin Nordgren såg fram emot balen.

– Jag tror att det kommer att bli en rolig kväll med alla kompisar, säger han.

Frida Lindberg som går på samhällsprogrammet hade planerat hela balen.

– Min kompis och jag har planerat hela balen som vårt projektarbete. Det känns skitskönt nu när den väl är här, säger hon.

Mer läsning

Annons