Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per säljer Ica till Ica

/
  • NYTT OCH FRÄSCHT.  Per Svedenström är ny butikschef för Ica Supermarket i Hofors centrum.

Den lokala Ica-handlaren Per Persson har sålt sin butik. Nu har Ica själva tagit över Supermarket-butiken i centrala Hofors. Men det är bara en tillfällig lösning.

Annons

Ica Supermarket har länge drivits av den lokala handlaren Per Persson, men han tröttnade och sålde därför sin verksamhet. Sedan 1 maj är det Ica själva som äger och sköter butiken med Per Svedenström som ny butikschef. All personal har fått jobba kvar under den nya regin.

Per Svedenströms förhoppning är att fastigheten ska förändras både utvändigt och inuti.

– Jag vill förändra och förnya, det behövs, säger han.

Tog tag i klottret

Klottret har han redan tagit tag i. I förra veckan gick han lös med svinto och rödsprit på väggarna ut mot Teaterplan. Arbetet blir ett möte med kunder som vill dela med sig av sina önskemål.

– Jag har fått höra att det önskas en disk med färsk fisk varje dag, det är ett svårt åtagande. Däremot behöver vi verkligen bygga om inomhus, det har inte gjorts på väldigt länge. Och eftersom det finns tre livsmedelsaffärer alldeles intill varandra behöver vi ligga i för att vara med och konkurrera.

Just nu äger och driver Icabutiken, men Svedenström menar att företaget på sikt gärna ser att någon köper upp verksamheten för att driva en privat Ica-butik.

Mer läsning

Annons