Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon tar över anrika restaurangen Pigalle i Gävle

I oktober meddelade Lillemor Runesdotter att den anrika restaurangen Pigalle på söder var till salu. Nu står det klart att Patricia Kronbäck tar över, det rapporterar Gefle Dagblad.

Redan 1958 öppnade restaurangen Pigalle på söder i Gävle och har sedan dess varit ett ständigt inslag för lunchintresserade Gävlebor.

LÄS OCKSÅ: Anrika Restaurang Pigalle är till salu

Lillemor Runsdotter vars föräldrar öppnade restaurangen har drivit det i 25 år men bestämde sig i oktober för att gå i pension.

Nu står det klart att Patricia Kronbäck som har jobbat på Pigalle genom åren tar över i stället, det rapporterar Gefle Dagblad.

Hon säger till tidningen att det kommer fortsätta vara som vanligt med undantaget att öppettiderna blir något förändrade.

Patricia Kronbäck ser också fram emot att få ta över ansvaret.

– Det ska bli intressant. Jag vet ju hur Lillemor har gjort i alla år och hoppas att det ska fortsätta i hennes anda, säger hon till Gefle Dagblad.