Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur ska ni förbättra företagsklimatet, då?

Lars Beckman skriver 4 januari i en lång debattartikel i Arbetarbladet om det dåliga företagsklimatet i Gävle, dock utan att ange hur detta kommer till uttryck – annat än genom att Socialdemokratiska ledare går med i demonstrationstågen på 1 maj.

Bara borgarna får makten kommer, enligt Beckman, företagsklimatet att förbättras och arbetslösheten att minska, men hur detta ska ske säger Beckman ingenting om – inte på annat sätt än att då ska kommunledningen inte gå med i något demonstrationståg.

Beckman jämför också arbetslösheten i Gävle med den i Uppsala och Falun, dock utan att nämna att de kommunerna inte, som Gävle, varit beroende av stora industriföretag, som nu har lämnat staden för den billligare utländska arbetskraften; en strukturomvandling som inte har ett dugg att göra med den politiska färgen på kommunstyrelsen.

Hur osaklig får en politiker egentligen lov att vara?

Per Falk, Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare