Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I dag är det mängder av rosor

Annons

...till alla som skänkte vinster till lotterier och träsaker, bakade toscakakor, gorån med mera till vår auktion 22 november på Mikaelsgården. Yngve var som vanligt en utomordentlig auktionist. Ros även till kyrkoherde Anders Lindgren som varit vår ordförande under många år. Lycka till som pensionär!...till Tallmovägen 6. Måste vi vänta länge till nästa fest? Jättetrevligt!


...till alla dem på förlossningen samt personal på BB för ett otroligt proffsigt arbete och bemötande i samband med vår son Max födelse 22 november. Tack vare er blev den tiden för oss en fantastiskt positiv upplevelse! Ni är rätt människor på rätt plats!


...till öppna gastroskopimottagningen vid endoskopimottagningen, Gävle Sjukhus, för trevligt bemötande och proffsig hjälp.


...till Lillemor och Maj-Britt
i Trödje skola som alltid är glada spralliga och positiva mot oss lärare och elever. Tack för att ni finns!


...till ”Granmannen” som såg till att vi fick en så fin utegran till Hesselgrenska, Hofors. Tack för att någon tänker på oss!


...till en ung tjej som blev min räddare i nöden när biljettautomaten inte tog kort på sjukhusets parkering 3 december. Hon gav mig två guld-tior bara så där och sa att hon visste hur det kunde vara. Jag blev så glad för då hann jag ju till min tid plus att jag hittade på henne igen på parkeringen när jag växlat så jag kunde ge tillbaks 20:-. Inte många som skulle göra så. Du är guld värd....till Katrin på K-Rauta som hjälpte oss med badkaret! Var rädd om henne, chefen!


...för den trevliga och goda julavslutningen på Västerbergs folkhögskola. Skönt att vi kan hålla föreningens låga brinnande.


...till Eva och Pia, Dansa i rads tålmodiga instruktörer, som gör måndagkvällarna både svettiga och roliga


...till doktor Celia Sager för snabb hjälp med mina bekymmer. Saknar ditt glada ansikte på HC, krya på dig!


...till Vasaskolans jazzlinje för en fantastisk kväll på Spegeln.Snacka om framtid för er!
T

...till Ingrid Magnelid och hennes chaufför Bengt som ordnade en fin resa fram och åter Kiel 1 till 3 december.


...till Ann-Charlotte Sandström på hemtjänsten i Bomhus som bjöd sina ”gamla arbetskompisar” på exotisk bricka när hon slutade hos oss. Saknar dig. Ha det bra och njut av ledigheten!


...till min chef Carina Delin och mina arbetskamrater på Selggrensgården demens för en trevlig kväll med god mat.


...till festkommittén för en återigen trevlig och välorganiserad resa med Hjärt och Lung, Hofors.


...till Maj Lis Karlsson,
Första Tvärgatan, Gävle. Brynäs bästa granne. Alltid omtänksam och hjälpsam.


...till Linda på Coop Bygg
i Valbo. Du är verkligen rätt person på rätt plats. Plus att du tar dig tid på din ledighet. Tredje gången gillt, att hitta Örtaplan....till Dagmar Åhman för en stämningsfull kväll med ljusstöpning och god mat.


...till alla som skänkt fina vinster till våra lotterier.


...till verksamhetschef Lena Larsson på Ängslyckan för den trevliga höstfesten med god mat och dryck.


...till alla mina arbetskamrater, barn och föräldrar, som jag har haft förmånen att lära känna under mina 20 år på Holmsunds förskola. Var rädda om varandra!

...till alla er som gjorde vår Tjejkväll på fordonsprogrammet, 18 november, möjlig genom att hjälpa oss med sponsring och annat. Ett speciellt tack till Bosse, Ann och Catarina som hela tiden hjälpt till på vägen....till Börje Olsson, Kjell Bodén och Crister Lundqvist som satte upp den fina granen
i Jädraås


...till Arbetsförmedlingen Hofors-Sandviken för det senaste årets kontakt med er som har varit mycket positiv. Jag har varit i kontakt med flera handläggare som alltid visat sig vara professionella, vänliga och visat mycket tålamod, trots arbetsbelastningen ni har. Tack vare er kan den som är arbetslös känna framtidshopp. Heder till er!


...till Jonas på charkavdelningen, Ica Kvantum, Fjällbacken, för att du räddade min middagsmat 28 november....till alla inom hemtjänsten från Kremlan. Tack för all hjälp!


...till alla inom färdtjänst som är så trevliga och snälla....till dig som är polis och en mycket fin människa. Du hjälpte mig från 9:an till Adjunkten på Kaplansgatan. Jag lärde mig att jag inte klarar mig utan rullatorn. Det är inte alla gånger som det finns en sådan fin människa som du. Du är en heder för poliskåren. Angående ditt namn hade jag rätt. Lycka till inom ditt yrke!


...till de duktiga festfixarna Lilian, Gun, Göran och Lennart som ordnade en så underbart rolig flygresa till Costa del Storvik. Vi blev inte flygrädda så ni får ordna fler resor.


...till Monica Edbom, naprapat, som hjälpte mig med värsta ryggskottet och ringde dagen efter behandlingen och frågade hur jag mådde.


...till Personalen på avdelning 111A, Gävle sjukhus, för att ni tog så god hand om min pappa Toni. Ni är verkligen guld värda. Det betydde mycket för mig att veta att han blev väl omhändertagen.


...till Gun-Britt och Berndt Wall som tack för att vi fick komma och fika hos er.


...till Ingemar Persson och chaufför Roger för en mycket välarrangerad Ålandskryssning med Cinderella och den extra guidningen i Stockholm.