Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I dag får dagispersonalen och dagmammorna extra många rosor

Annons

...till Pukslagargårdens förskola för den korta, men betydelsefulla, tiden. Hos er har jag känt både trygghet och glädje, lärt mig krypa, gå och sjunga Grodan Bläh. En stor kram till Eva, Anette, Susanne och Ingela och en bamsekram till Emma från mig.

Lilly med familj

...hela världens alla blommor till Smultronställets förskola och alla underbara fröknar. Ni är det bästa som finns! Jag är så glad för att just ni tagit hand om mig den första tiden på förskola. Ni har lärt mig så mycket. Jag kommer att längta efter och sakna er. Bamsemånga pussar

Ruben Jobs

...till Maria, Laila, Ronald och Anita på avdelning Regnbågen, Norrskensgårdens förskola. Tack för de tre åren jag gått hos er. Jag kommer sakna er alla, ni är de bästa förskolelärare man kan ha. Hoppas ni får en härlig semester.

Många kramar Alicia

...till dagbarnvårdarna på söder, för en kanontid hos er. Speciellt till världens bästa Britta, för all glädje & trygghet under alla år hos dig. Vi ses!

Många kramar från Jonathan, Nina & Janne

...till all personal på Solhjulets förskola i Bomhus för att ni gör att det känns bra att lämna det bästa vi har i era händer trots att det blir långa dagar. Vi uppskattar verkligen ert arbete och ert engagemang i våra barn. Ha en skön och lång sommar så ses vi till hösten!

Familjen Bertelson

...till Astrid, Kristina, Helena, Jessika, Regina och Elin på blåa på Solhjulets förskola – för er tro på varje barn och för er förmåga att lägga fokus på barnens positiva egenskaper. Ni har betytt otroligt mycket för Signe under den här tiden och jag har knappt ord att beskriva hur nöjd och tacksam jag som mamma är! Ha en härlig sommar!

Jenny

...ett fång rosor vill jag ge till ”mina” underbara fröknar på I ur och skur Ludde, som har lärt mig så mycket under mina år på dagis. Men nu går jag vidare till skolvärlden och tackar för mig. Hälsa Mulle och ta forsatt bra hand om min lillebror. Trevlig sommar och ha en skön semester.

Många Kramar från Tova

...till alla Mullebarn och deras föräldrar på I Ur och Skur Vinbärsgården. Tack för den jättefina presenten till all personal, den värmde verkligen i hjärtat! Vi önskar er en skön sommar och lycka till i skolan!

Personalen på

I Ur och Skur Vinbärsgården

...till all personal på Ulvsätersgårdens förskola för allt ni gjort för Maya under dessa fyra och ett halvt år hon varit hos er. Ni är guld värda! Vi kommer att sakna er jättemycket!

Kram från Maya med föräldrar

...till alla barn och föräldrar på Bönans förskola för den vackra sommarblomman och ”duken” som nu pryder mitt kök hemma så fint. Ha en skön sommar så ses vi till hösten igen.

Kram Lisa i köket

...till familjerna Adman och Falk för att ni fixat en trevlig och mysig avslutningsfest till oss alla. Stort tack för fint samarbete de här åren tillsammans.

Dagmamman Ingrid J

...till Ella och Tuva. Jättemycket tack för alla härliga, mysiga, roliga och glädjefulla lekdagar och alla fina minnen tillsammans. Lycka nu till i skolans värld. Hej då!

Dagmamman Ingrid

...till alla i Lectio Divina-gruppen för att ni finns och för den goda sammanhållningen. Ser fram emot helgen i Undersvik.

Gunilla

...till Ingela med personal som tog emot oss på Wirenska gården. Den sagolikt goda tårtan och kaffet smakade verkligen sommar i syrenbersån. En toppenavslutning på vår utflykt.

Alla vi från terapin Orren Hantverkarn

...till mina omtänksamma och hjälpsamma vänner Kerstin Persson, Ingrid Berglund och Halvar Eriksson i Årsunda. Ni har skjutsat mig till läkare och affärer, sedan jag fick min stroke. Utan er hade jag inte klarat den här tiden.

Anita E

...ja, tiotusen röda rosor vill vi ge våra underbara arbetskamrater inom Torsåkers skolområde som gjorde kvällen 14 juni till ett oförglömligt minne. Tack, tack och en skön sommar.

Eva-Britt Tommy, Ing-Mari, Lena och Kristina

...till Hannah, vårt högt älskade barnbarn som kommer och gläder oss flera gånger i veckan. Du är livets efterrätt.

Laila och Rolf Sjöblom, Hofors

...till Jimmy och Camilla för de fina keramikmuggarna vi fick av er.

Laila och Rolf Sjöblom, Hofors

...till Roland Frank i Ockelbo för ett proffsigt arbete, man blir glad och tacksam över att få ha dig som hantverkare.

Inga Brolin

...och ett stort tack vill jag ge dig Helena, som skjutsade hem mig till Jägargatan 12 juni vid 21-tiden från stationen. Tänk att det finns så underbara människor i vår hårda värld.

En bamsekram till dig.

Anna

...till Carin Ronnerfors & Camilla Hessman för all tid och allt jobb ni lägger ner på oss tjejer i ValboFF F-01. Tusen Tack för en härlig kväll med supertrevlig sommaravslutning i Bovik, med tipsrunda, grillning, bad och fotbollsmatch. Nästa säsong ligger nog mammorna risigt till... Ha nu en skön sommar och njut av ledigheten! ”Valbos brudar tackar och bugar.”

Kram från tjejerna med familjer

...till de två poliser som skjutsade in oss till förlossningen på kvällen 21 juni då vår bil lagt av efter vägen!

Sandra och Calle

...till Fixar–Malte som klippte gräsmattan för

midsommar trots ösregnet.

Astha Holm

...till Åsa och Peter Levin som hade ordnat med nyrenoverad och lövad brygga till midsommar.Tack även för ”roliga” lekar och trevlig samvaro på kvällen med god mat och dryck.

Från alla oss som var där

Mer läsning

Annons