Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga mål för Strömsbergs anfallare – nu heller: "Känns som jag sviker laget"

Tre raka förluster och bara ett poäng på de sex första omgångarna.
Strömsberg har fått en stentuff start på division 2-spelet i år.
Men bollen vill ju inte in i mål...
– Det är klart det känns som att jag sviker laget, säger anfallaren Andreas Svensson som återigen blev mållös när Strömsberg föll mot Anundsjö.

Annons

Strömsberg har gjort minst mål av alla lag i serien – fem stycken. Tre mål har lagkaptenen Tobias Lööf gjort, ett Daniel Käll och Nicholas Björklund fyllde på med ett när han reducerade till 1–2 i den fjärde övertidsminuten mot Anundsjö. Forwards har gått helt mållösa, vilket då givetvis inkluderar Andreas Svensson som värvades till Strömsberg från Årsunda för att bidra till målskyttet.

– Jag tycker jag hade bra flyt på försäsongen och gjorde en del mål, men i serien har det varit tungt för hela laget. Vi kommer inte till så många målchanser, och de få jag ändå haft har jag inte utnyttjat, säger Andreas Svensson.

– Jag är anfallare av en anledning, och det är för att göra mål. Och det är klart det känns som man sviker laget när inte målen kommer.

Strömsberg har ingen stor trupp att tillgå, och med många skador och sjukdomar hade man bara tre avbytare med sig till Bredbyn för att möta Anundsjö – där en av dem var andretränaren Johannes Sundbom.

Strömsbergs nästa chans att ta poäng, och göra mål, är mot Sandvikens IF på Jernvallen. Hemmaplan för Andreas Svensson som bor i Sandviken.

– Det finns väl inget bättre tillfälle att knyta näven och visa att vi är bättre än vad tabellen visar, säger Strömsbergsanfallaren.

LÄS MER: Valbos smakstart fortsätter – ny tung trepoängare borta mot Morön

LÄS MER: Fyra nollor på sex matcher – SIF:s nya målvakt är hetast i Norrland