Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget är som du tror

Annons

1. Den 24 november röstade samtliga sju riksdagspartier utom Sverigedemokraterna för att ändra grundlagen. Bl a skrevs EU-medlemsskapet in i grundlagen. Medan medier och politiker högt och tydligt basunerar ut att Kenyas folk folkomröstar om landets grundlag har inget sagts till de svenska medborgarna om att vår grundlag skall ändras. Detta är det tredje grundlagsbrottet Sveriges riksdag och riksdagsledamöterna genomfört sedan EU-inträdet! De borde skämmas. Men för sådant krävs moral och det saknar de helt. Hög tid att revoltera svenska folk.

2. Socialdemokraterna samregerar hellre med högernoch deras politik än att riskera komma på samma sida som Sverigedemokraterna vid votering i riksdagen. När man gjorde upp om betygen vann högern en klar seger. Sossarna fick på sin höjd ändra några kommatecken. Inte stärker man sin trovärdighet med detta. Nej sandlådan är rätta platsen.

3. Vänsterpartiet har i sitt program att lämna EU. Men ändock röstade man för att EU-medlemsskapet skrivs in i vår grundlag. Därmed har man sagt ja till såväl Euron som det extremt marknadskapitalistiska systemet i EU. Ett system som har segregation som mål. Vad är det sådant brukar kallas. Jo hållningslöst kappvänderi. Ingen trovärdighet.

4. Dagligen får vi höra från medier och Alliansregeringen hur lysande det går för Sverige. Trots detta självförhärligande och skryt har vi Sveriges högsta ungdomsarbetslöshet.
Men vi har också en total arbetslöshet på 8-9 procent? Dödssjuka medborgare får sin sjukpenning indragen. Gamla ligger i sin egen avföring.

5. Folkpartiet med Olle Schmidt och Birgitta Olsson vill göra oss alla till kamikazepiloter genom att ansluta oss till Euron men också i övrigt komma närmare detta konkursbo.

6. Försvarsledningen jämte regeringen avskedar alla officerare som inte utan vidare är beredda att beordras ut och slaktas i krig långt utanför Sveriges gränser.

7. Någon organisation har rankat världens främsta tänkare. Den internationella arenans största narr Kalle Bildt har hamnat på en som det sägs hedrande 95 plats. Varför inte ersätta honom med en "skottspole". Han bara reser men uträttar ju inget av värde för mänskligheten.

8. Staternas statsöverhuvud och diplomater etc förfasar sig över Wikileaks offentliggörande av hemliga rapporter och påstår att medborgarna också är emot detta. Givetvis helt fel. Vi vill naturligtvis att deras simpla agerande skall redovisas så att medborgarna får se hur manipulerade de är av världens ledare och skurkar.

Olle Ljungbeck, Gävle

Mer läsning

Annons