Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandy/Damettan: Säsongens bästa för Strömsbro

Strömsbros damer svarade för säsongens bästa insats när man bortaslog IKSU Ungdom i den första av två matcher den här helgen.
6-2 till Gävlelaget var definitivt i underkant och det är verkligen uppåt i Strömsbro lägret just nu.

Annons

–Ja men det är ju härligt. Vi har haft en härlig vecka och det är lite svårt att veta var man står efter uppehållet.Vilken insats tjejerna gör, jublade Mikael Hagström tränare i Strömsbro.

Efter en lite trevande inledning visade tjejerna att man var spelsugna då man inte spelat match på sju veckor. Ledningsmålet kom efter 16 minuter genom Frida Forssell och även om hemmalaget kvitterade så var det Strömsbro som dominerade den första perioden och man gjorde också 2-1 genom pålitlige Loretta Man innan paus. I andra var man rätt överlägsna sina motståndare och det var hårt krigande från samtliga spelare.

– Det är så underbart att träna de här tjejerna. Idag bidrar samtliga femmor på ett oerhört bra sätt och vi kontrollerar matchen jättebra, menade Hagström

I slutperioden gick man ifrån och det blev till slut 6-2 till Strömsbro i en härlig innebandymatch.

– Vi gick runt på alla tre femmorna hela matchen och jag hade inte en tanke på att gå ner på folk. IKSU gick ner några minuter in i sista men det fick aldrig någon effekt. Vårt nyförvärv Lina Brynö från Uppsala visade direkt att hon är ett oerhört bra tillskott för oss, summerade Mikael.

På söndagen är det match mot Thorengruppen som Strömsbro har revansch att utkräva på då man förlorade med 6-2 hemma i slutet av september.

Mer läsning

Annons