Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan 10 jan

Sporten rankar här de hetaste händelserna i de lokala innebandyserierna.

Annons

1) Strömsbro IF, damtvåan
Strömsbro låg under med 1–6 efter sex minuter i andra perioden i hemmamatchen mot Insjön. Då påbörjade man vändningen. När andra perioden var över hade man kommit ikapp till 6–6. I tredje fullbordade man vändningen och gick ifrån och vann med 9–7. Sandra Hagevall utmärkte sig med två mål och två assist.
2) Andreas Cöster, IBK Aston
Cöster hade en lyckad match i herrfyran i söndags. Han stänkte nämligen in fem mål i hemmamatchen mot Bollnäs/Hertsjö. Tyvärr för Cöster så var inte Astons försvarsspel lika lyckat och det blev förlust med hela 8–16.
3) Magnus Persson, Skutskärs IBK
47 poäng - det har Magnus Persson gjort i division 3 i år. Med det leder han förstås poängligan efter tolv matcher. I fredags blev det fyra nya mål i hemmasegern mot Valbo, 6–4 blev resultatet.
4) Markus Olofsson, Åmots IF
Olofsson var på målhumör när hans Åmot besegrade Valbo med 10–5 på bortaplan i division 5. Han gjorde då fyra mål och stod dessutom för en assist.
5) Johanna Persson och Katarina Prandes, GGIK
Dessa två fortsätter att ösa in mål för damtvåans seriesuveräner GGIK som har vunnit samtliga matcher så här långt. Persson och Prandes stod för ett varsitt hat trick när GGIK bortaslog Borlänge med 8–4.

PÅ BÄNKEN: Gårdskärs IBK
Gårdskär har det inte lätt i herrfemman. Man har förlorat samtliga åtta matcher i serien och släppt in 158 mål. Positivt i 1–5 förlusten hemma mot Andersberg var målvaktsspelet då bortalaget sköt hela 75 skott!

Mer läsning

Annons