Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan 10 november

Sporten plockar fram och rankar händelser i den lokala innebandyn.

Annons

1) Sara Andersson, Gävle GIK

GGIK-damerna trummar på och leder alltjämt damtvåan. I segermatchen mot Långshyttan, 10–3, gjorde Sara Andersson inte mindre än fyra mål och två assist. Nu är hon poängdrottning i serien med 10 mål och 10 assist på sex matcher.

2) Anders Höglund, Storviks SK

Storvik vann med övertygande 11–3 borta mot Aston B och Höglund, som inte direkt öst in poäng tidigare, gjorde fyra mål och två assist.

3) Ida Stridsberg, Storviks IF

Hon har varit med på listan förr och kommer tillbaka fler gånger, var så säkra. På fyra matcher (en är inte inrapporterad) har Ida gjort inte mindre än 17 poäng. I 7–2-segern mot Åmot blev det fyra kassar och en passningspoäng.

4) Ove Wiklund, Alba

Poängbäst i Alba B när laget slog division 4-jumbon Norrsundet med 13–4. Ove gjorde liksom lagkamraten Leo Jonsson fyra mål, men lade dessutom till ett målpass av bara farten.

5) Tolvfors-poäng

Det har gått minst sagt knackigt för Tolvfors i femman. Därför var nog den överraskande poängen – lagets blott andra för säsongen – mot topplaget Strömsbro välkommen. Det hade dock kunnat bli mer än en pinne, Tolvfors ledde med 6–4 en bit in på tredje perioden innan Strömsbro kom tillbaka till 6–6.

PÅ BÄNKEN: Det är inte ofta ett lag går mållöst från planen i de lokala innebandyserierna, men nu vet Hoforsdamerna hur det känns att försöka och försöka, men aldrig få till det. KAIS Mora vann matchen i damtvåan med 8–0.

Mer läsning

Annons