Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan 18 januari

Sportens egen topplista för distriktets innebandyspelare. Fem personer, lag eller händelser tar plats. En sjätte hamnar i fel sarghörn och placeras på bänken.

Annons

1) Sandvikens IBK, herrfyran

Sandviken låg under med 0–5 hemma mot Hudik/Björkbergs ungdomslag i slutet av andra perioden. Då påbörjade man en fantastisk vändning och stod för en mycket stark sista period. Matchhjälte blev Andreas Ekberg som satte dit avgörande 7–6 med bara fyra sekunder kvar.

2) Adam Lundgren, Gävle GIK 2

Lundgren var på målhumör när GGIK 2 tog emot Skutskär i divison 3. Han stod för fem mål och dessutom två assist och var en stor bidragande orsak till att det blev seger för GGIK med 11–6.

3) Katarina Prandes, Gävle GIK

GGIK toppar division 2 överlägset och Prandes leder seriens poängliga överlägset. I lördags blev det sju nya poäng, genom fem mål och två assist när GGIK krossade Storvik med 10–0.

4) Frida Lindberg, Hofors IBK

Hon stod för fyra av lagets fem mål när Hofors slog Kais Mora i damtvåan. Matchen slutade 5–4 till Hofors favör och det var Lindberg som avgjorde i slutet av matchen.

5) Alexander Breisch, IBK Alba 2

Tre mål och en assist blev Albaspelarens facit när klubbens andralag besegrade Tolvfors i divison 3. Alba vann med 9–8 i en match som var väldigt jämn hela vägen.

PÅ BÄNKEN: IK Sätras damlag

Sätra har det väldigt jobbigt i divison tre. Man ligger sist i serien och har bara skrapat ihop en poäng. På elva matcher har man dessutom bara lyckats gjort 26 mål. I helgen blev det två nya förluster, 3–10 mot Enviken och 6–8 mot Falun Ungdom 2.

Mer läsning

Annons