Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan 28 oktober

Sportens egen topplista för distriktets innebandyspelare. Fem personer, lag eller händelser tar plats. En sjätte hamnar i fel sarghörn och placeras på bänken

Annons

1) GGIK:s radarpar

Marcus Thunvall gjorde fyra mål när GGIK-reserverna slog Skutskär med 10–7 i herrtrean – vid samtliga tillfällen assisterades han av radarpartnern Johan Westbom. Den sistnämnde gjorde även han ett mål, då med Thunvall som framspelare. En titt i poängligan visar hur effektiv drömduon är – Thunvall leder med Westbom som tvåa.

 

2) Thunmans poängshow

Forsbackas Jonas Thunman är åter på listan, den här gången för hela nio poäng (6+3) i 21–8-segern mot bottenlaget Gårdskär i herrfemman.

 

3) Strömsbros upphämtning

Strömsbro låg under med 7–2 efter drygt halva bortamatchen mot Enviken i herrtrean. Laget tog timeout – och samlade kraft till en makalös upphämtning. Philip Mellqvist slog in slutresultatet 8–8 med lite drygt fem minuter kvar av tredje perioden.

 

4) Selins poängshow

Flera spelare gjorde fem mål i helgen, och Hoforsreservernas Patrik Larsson gjorde till och med – precis som Jonas Thunman – hela sex kassar. Men vi väljer att ta med Eric Selin på listan i stället. När Brynäs slog Norrsundet i herrfyran med 16–11 svarade nämligen Selin inte bara för fyra mål utan även fyra passningspoäng.

 

5) Karin Landström

Hofors nådde 7–7 hemma mot Valbo i damtvåan – mycket tack vare Karin Landströms påpassliga målskytte. Landström svarade för tre av målen, bland annat 6–7 och poängräddande 7–7 på straff.

 

PÅ BÄNKEN: Sätra har fått en tung start i damtvåan, med bara en inspelad poäng. Mot Insjön borta såg det ut att ha lossnat. Sätra gjorde mål på allt och ledde med 3–0 med några minuter kvar av första perioden. Då kom raset – Insjön vände och vann med klara 12–6.

Mer läsning

Annons