Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan 7 december

Sportens egen topplista för distriktets innebandyspelare. Fem personer, lag eller händelser tar plats. En sjätte hamnar i fel sarghörn och placeras på bänken.

Annons

1) Andreas Cöster, IBK Aston B
Astonbacken var på riktigt gott målhumör i 11–5-segern mot Åmot i herrfyran. Aston hann göra fyra mål innan Cöster blandade sig i leken. Från och med 5–1-målet i den andra perioden dominerade Cöster tillställningen och han kom upp i hela sex mål till slut.
2) Patrik Larsson, Brynäs
Den 24-årige backen avancerar på listan, efter ytterligare tre mål och två assist i 9–7-segern mot Valbo i herrfemman. På sina två matcher har han nu gjort hela tolv poäng (8+4). Larsson är minst sagt glödhet just nu.
3) Tobbe Lindgren, IBK Alba 2
Satte fyra mål när Alba vann division 3-mötet med KFUM Falun i lördags. Via två snabba mål såg Lindgren till att Alba ryckte ifrån till 8–4 i mitten på den tredje perioden, och med bara sju sekunder kvar på matchen fastställde han slutresultatet till 9–6.
4) Storviks herrlag
Sju raka segrar i division 4, 13 gjorda mål mot Forsbacka i fredags och en imponerande fördelning på målskyttet. Göran Forsell, Christoffer Larsson, Daniel Sjöstrand, Tomas Pettersson samt Kim Momqvist gjorde samtliga två mål vardera i 13–6-segern.
5) Emma Storm, Storviks IF
Storvik förlorade visserligen med 5–4 hemma mot Strömsbro i damtvåan. Men backen Emma Storm förtjänade ett roligare slutresultat med tanke på att hon kvitterade till 2–2, reducerade till 3–5 och sedan assisterade till 4–5.
PÅ BÄNKEN: Tabellåttan Storvik i damtvåan gick från fem till sju förluster under den gångna veckan. Först blev det förlust med 10–3 borta mot IBF Falun Ungdom på onsdagen, och i lördags fick laget se sig besegrat av tabelltian Strömsbro. Det blev 4–5 hemma på Jernvallen.

Mer läsning

Annons