Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Godis sämsta insats på försäsongen

GGIK gjorde tidigt 1–0 på det allsvenska laget Kais Mora.
– Det var ungefär det sämsta som kunde hända. Vi trodde att resten skulle gå av sig självt, summerade tränaren Andreas Lindström efter förlusten med 5–4.

Annons

Efter den knappa förlusten mot SSL-laget Granlo i lördags drog GGIK till Dalarna och Mora som åkte ur högsta serien och därmed bytt plats med Gävlelaget.

– Vi var bra mot Granlo och jag vet inte om det smög in sig en falsk säkerhet att då skulle det greja sig automastiskt med ett motstånd från en lägre serie. Så fungerar det ju inte, fortsatte Lindström.

Så när gästerna gjorde 1–0 nästan direkt kom den där falska säkerheten smygande. Ett hårt jobbande Mora tog sedan snabbt musten ur GGIK som fick jobba i uppförsbacke och kom aldrig upp i normal standard.

– Vi gjorde den hittills sämsta insatsen på försäsongen. Vi borde kunna mycket bättre än så här även om vi gick runt på mycket folk, sa Lindström.

Det gjorde man för att alla ska få en ärlig chans att visa upp sig. I början på den här veckan ska Godis banta sin trupp med några utespelare. Det finns några som ligger på gränsen.

– Vi ska sätta oss ner och ta en funderare. Vi är två för mycket i truppen just nu. Vi får se vad som händer under veckan, menade Godistränaren.

Nästa helg blir det en ordentlig värdemätare för GGIK som då åker på en cup till Växjö och möter SSL-kollegorna från just Växjö och Linköping.

Mer läsning

Annons