Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tufft avbräck i GGIK mot Mullsjö

/
  • Adam Lundgren i mitten kommer inte till spel på grund av hjärnskakning mot Mullsjö i eftermiddag.

Gävle GIK har visat att man inte tänker ge sig frivilligt i SSL.
Visserligen blev det förlust senast i Umeå mot IBK Dalen. Men ny chans väntar på söndagseftermiddagen på Träffen, dock utan lagkaptenen Adam Lundgren, när Mullsjö kommer på besök.

Annons

GGIK vann senaste hemmamatchen på Träffen när man besegrade AIK med uddamålet, 6–5. Förra helgens förlust mot Dalen är inte glömd, men däremot har Godislaget dragit en del nya lärdomar av det.

Nu väntar svåra Mullsjö men tränaren Andreas Lindström har förhoppningar om nya poäng.

– Jag har positiva känslor inför matchen. Visserligen är nog Mullsjö det bästa laget vi mött av de vi spelat mot på Träffen, men vi ska se till att höja spelet sedan senast.

Det Lindström menar är att hans lag kanske inte riktigt var på topp mot Dalen efter den sköna segern mot AIK.

– Jag tror vi haft poängchans om vi presterat på samma nivå som i matcherna mot Warberg och AIK. Nu gjorde vi inte det, men vi ska hitta tillbaka mot Mullsjö, säger han.

Dock får GGIK klara sig utan kaptenen Adam Lundgren som drabbades av en hjärnskakning mot Dalen. Även Emil Söderström, som spelat in sig i laget, missar matchen på grund av en stukning. Kännbara avbräck förstås.

– Givetvis men vi vill absolut inte chansa med Adam. Däremot är han med i truppen och tar sin kaptensroll, men det blir ingen speltid för honom, säger Andreas Lindström.

Mer läsning

Annons