Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tar GGIK poäng av serieledaren igen?

Annons

Innebandy/Allsvenskan. En tuff match väntar serieåttan Gävle GIK på söndag när man tar emot serieledarna Tyresö Trollbäcken. Men GGIK plockade faktiskt en poäng när lagen möttes i början av säsongen, då man klarade 3–3 på bortaplan.

– Vi var inte sämre än vad de var den matchen och vi har helt klart chansen att ta poäng igen. Vi går inte in till matchen som favoriter, men vi är absolut inte slagna på förhand. Det gäller att fortsätta att spela som senast mot Sandåkern och att sätta dit chanserna. Vi är mycket inspirerade inför matchen, säger tränaren Stefan Åsbergh.

GGIK vann senast borta mot Sandåkern, men har under hela säsongen haft stora problem med skador. Laget har inte kunnat ställa upp med fullt lag någon match den här säsongen, vilket självklart stört mycket.

Nu börjar ändå skadeläget ljusna lite grann, Tomas Danebäck, Andreas Petèrsen och Erik Skoog är tillbaka i träning och ska testa matchspel med divison 3- laget på lördagen. Men det är tveksamt om någon av dessa kan vara med på söndag, säger Åsbergh.

Tveksamma till match är också Jacob Sandström och poängkungen Johan Andersson, båda har drabbats av magsjuka.

Mer läsning

Annons