Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans innebandylista

Här är veckans lista. Håll till godo.

Annons

VECKANS MÅLSPRUTA

Conny Kraft lyckades med att göra hela sju mål i helgen. Hans Storviks SK2 körde över gästande Åmots IF i herrfemman med hela 22–5.

VECKANS YNGSTA

Att en och annan fjorton- och femtonåring dyker upp i laguppställningarna i de lägre divisionerna är inte ovanligt. Men, när Gävle GIK i helgen lät Stina Jonsson ta plats i division 3-laget i matchen mot KAIS Mora UIF2 var det ändå lite uppseendeväckande. Stina är bara 12 år.

VECKANS SURA FÖRLUST

Södra Tolvfors IF förlorade bortamatchen mot KFUM Falun i herrarnas division 3 med 8–7. En fin upphämtning i den sista perioden räckte inte. Tolvfors gick från underläge 7–5 till en kvittering via mål efter 18.44 och 19.18. Med endast nio sekunder kvar avgjorde ändå Falun och vann 8–7.

VECKANS POÄNGPLOCKARE

Unge Oliver Granström, 16 år, har tidigare förekommit i innebandylistan och nu gör han det igen. Norrsundets talang svarade för 10 poäng (5 mål och 5 assist), när Gårdskärs IBK besegrades med 14–8 i division 5. Det var Olivers 70:e poäng denna säsong och med det är han tvåa i poängligan, 12 poäng efter den trettio år äldre Ronnie Schröder.

VECKANS 18 SEKUNDER

När Furuviks FF mötte Krylbo AIS på bortaplan i damernas division 3 förlorades matchen med hela 14–3. Att hemmalaget lyckades med konststycket att göra tre mål och gå från 4–1 till 6–1 på 18 sekunder var nog en del av förklaringen.

VECKANS SÄMSTA PERIOD

Storviks IF var nog inte särskilt nöjda med lagets inledning av matchen mot Insjöns BK i herrtrean. Hela 8–0 lyste det på resultattavlan efter de första tjugo minuterna. Att det sedan blev lite bättre via periodsiffrorna 4–2 och 3–2 hjälpte inte. Storvik föll med 15–4.

VECKANS MÅLEXPLOSION

En liten målexplosion blev det när Hofors IBK i en målsnål historia i herrarnas division 4 spelade på bortaplan mot Borlänge IBK. Efter drygt fyrtiosex spelade minuter stod det 1–1 när tre mål föll inom 54 sekunder. Matchen slutade sedan 5–3 till hemmalaget.

Mer läsning

Annons