Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Alltför krångligt för många att parkera i Gävle

Till ansvarig för datortekniken i Gävle kommun, som låter kommunens datanördar leka med tekniken och inte gör den lättillgänglig för pensionärer och därmed hindrar dessa att lättsamt parkera i centrum.

Jag är 88 år och klarar bra att hantera dator som mobil. Däremot har jag ingen som helst lust att installera en app i mobilen. Nu är detta nödvändigt på snart varenda parkering i centrum av Gävle.

Sluta med detta lekande. Varför behöver nu plötsligt också bilnumret slås in? Det är visserligen inget större problem men helt onödigt. Låt myntparkeringsplatserna vara kvar. Hur många pensionärer tror ni att ni hindrat från att parkera utanför biblioteket?

Det ni håller på med är en lek för egen del, men inte minsta tanke på alla de som varken har dator eller mobil. I stället för att förenkla krånglar ni till det.

Varje datanörd borde ha som princip att tekniken skall tillföra användaren nytta i första hand.

Olle Ljungbeck, Gävle som använder dator och mobil varje dag.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare