Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Är en ny hamn vid Sikhjälma verkligen nödvändig?

Läser i Arbetarbladet om det man bygger och planerar i Sikhjälma/Gammelhamn.

När vi nu lite då och då besöker Kapplasse och Marskär, bara några hundra meter längre fram, så tog vi en sväng ner där. Efteråt ställer vi oss frågan: Vad kommer detta att tillföra för oss besökare, och är det verkligen rätt använda skattemedel? Vem kommer att välja att besöka detta ställe i stället för att åka vidare ner till fiskehamnen och till naturstigen mot Kapplasse? Dessutom, är det verkligen så stor efterfrågan på småbåtsplatser så man måste göra sådana stora ingrepp med sprängning i naturen?

Kollade också in det dass man byggt, när vi nu har bekanta med funktionshinder, och blir frågande. Har Tierps kommun verkligen godkänt detta för att kalla det tillgängligt med rullstol? Rampen är för brant. Väl uppe är ytan framför dörren för snålt tilltagen, och toalettstolen står i ett hörn, så är besökare svaga i fel sida eller i behov av medhjälpare så fungerar det inte tillfredsställande.

Tveksam besökare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare