Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bak, mat, inredning – samma stuk på alla tv-kanaler

Annons

Vad tror ni att de som bestämmer tv-programmen prioriterar? Det måste vara väldigt billiga program för de kör ungefär samma stuk på alla kanaler. Är det inte bak så är det inredning och matlagning. Och de till och med säljer hus över hela Europa. Det bakas tårtor, det bakas godbitar, det bakas kakor, det lagas mat från snart alla hörn i landet och hela Europa. Barn bakar och lagar mat och de tävlar, män bakar och lagar mat och de tävlar.

Men de har glömt pensionärer, de både bakar och lagar mat. Men recepten bör vara för små hushåll samt får det inte vara en dutt från många olika ingredienser.

De till och med säljer hus över hela Europa. De sätter upp lag som tävlar i att inreda hus, de far runt och förevisar hus och renoverar hus som vissa tänker köpa.

En sak de inte har prövat – matlagning för alla husdjuren, men de kanske är på gång.

Det är ingen hejd på vad folk vill, tror de tydligen. Men det är säkert firmor som betalar bra för dessa program för det är ju en hiskeligt bra reklam för dem.

Gittan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare