Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bali har rätt om Bildt!

Annons

Det roliga är att Hanif Bali har helt rätt om Carl Xll Bildt. Inom moderaterna ska man, om inte hålla käften, åtminstone hålla stilen även om sanningen får sitta i kläm. Tänk tillbaka några år och fundera över vilka grodor som dykt upp ur det moderata träsket.

Den tidigare partisekreteraren Sofia Arkelsten dristade sig till att skriva om den svenska 1900-talshistorien och påstod att högerpartiet minsann hade gått i spetsen för att demokratisera vårt land. Hon blev en börda.

Delmon Haffo i moderata ungdomsförbundet kallade Annika Strandhäll för hora. Det skedde internt och var inte menat att offentliggöras men så går tongångarna i de inre kretsarna.

Moderaterna Erik Bengtsboe och Elisabeth Svantesson har kvitterat ut sexsiffriga belopp från skattebetalarna genom att uppge felaktiga bostadsadresser.

Det är obegripligt att partiet kan samla strax under 20 procent av väljarna. Men det är väl så att en femtedel av befolkningen tycker att det är okej att ljuga och sko sig på andras bekostnad.

Hans Skagerlind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare