Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bara tv-bolagen tjänar pengar så är allting bra

Kommentar till Lena Palm: "Alla ska kunna titta på svensk idrott – utan att betala extra"

För det första, bor man i hyresrätt har man i första hand bara att rätta sig efter vad hyresvärden tecknat för avtal med tv-bolagen. I övrigt om man bor i privatbostad kan man sköta sig själv och då kan det kosta väldigt mycket beroende hur mycket man vill ta hem.

Men till innehållet i din insändare. Jag bävar inför nästa säsong när SVT inte är med på samma sätt längre, när inte vårt gamla kära reklamfria SVT räckte till i upphandlingen, när reklamkanalerna tog över nästan alla godbitar. Håller med dig i allt, när Junior-VM i hockey nyligen sändes var det tre powerbreak i varje period, dessutom var de långa, tv-bolagen styr allting numera, tittarna blir lidande, sporten blir lidande, idrottsutövarna blir lidande. Bara tv-bolagen tjänar pengar så är allting bra.

Det är tydligen så att vi bara ska sitta där utan att kunna göra någonting och bara stirra på denna själsdödande reklam och betala och vara glad. Det skulle ju däremot vara så att allt skulle vara gratis när man tittar på reklam-tv, eller helst få betalt när man gör det. Sverige är inte ett dugg bättre än USA, vi tar efter med allting. Vinnarna är de som icke är idrottsintresserade.

Johannes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare