Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Cheferna borde kunna se längre och investera i stället

Nu passar industrier, regioner och företag på att dra tillbaka investeringar, säga upp folk och enbart hänvisa till coronapandemin, precis som om domedagen är här. Det skulle väl vara bra mycket bättre att investera nu och stå helt klar när världsekonomin vänder, för det kan den göra fortare än kvickt så fort ett vaccin är på plats.

Man trodde ju i sin enfald att det satt chefer som kunde se lite längre än vad näsan räcker och stå upp fast det ”blåser kallt just nu”, men ack vad man bedrog sig. Alla är livrädd att stå där med ”Svartepetter” i sin hand och se sin karriär försvinna, samtidigt som man vågar trotsa aktieägarna. Några axplock: Volvo drar ner, Sandvik tar tillfället i akt, Scania likaså, Region Gävleborg bygger inte ut sjukhusen, skyller på den nya tågstationen som ska byggas i Gävle, bland annat, osäker framtid, och så vidare. Listan kan göras lång.

Betraktaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare