Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är dags att sluta låtsas som miljöproblemen inte finns i Sverige

Om Socialdemokraterna inte stoppar utbyggnaden av Preemraff så förlorar de min röst. Jag som är vanlig arbetare, jag vill lämna över Sverige i finare skick till mina barn än vad jag fick den.

Det är dags för Socialdemokraterna att bli gröna. Jag tror att det går att värna våra arbeten i Sverige och samtidigt vara grön. Det finns många arbetstillfällen med att ställa om till grönare liv istället för att bygga ut en snart utdöende industri.

Det är dags att sluta låtsas som miljöproblemen inte finns här i Sverige. Jag tror vi svenskar kan ställa om och klara klimatmålen, men då kan vi inte bli knivhuggna bakifrån av Socialdemokraterna med en utbyggnad av Preemraff. Så jag hoppas Socialdemokraterna förstår att säga nej till utbyggnad när det snarare är nedläggning som borde diskuteras!

Danne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare