Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är den sittande regeringen som är orsak till den hjärtlösa utvecklingen

Annons

Svar på Simon Ridells ledare: I skuggan av toppmötet i Sandviken har de som har det sämst fått det sämre

Så typiskt att beskylla andra än den sittande regering för nedmonteringen av välfärden! Nog borde Simon Ridell veta, som politisk skribent, vem som hade makten efter 2014? Och även sett följderna av denna inkompetenta regerings makthavande i verkligheten?

Han såg inte Löfven när han i tv sa att sjukintyg skulle gälla? Ren lögn, för Försäkringskassan har fått uppdrag av regeringen att spara pengar på de svagas bekostnad och går till attack mot de som inte har ork att försvara sig för de har nog av sin egen plåga! Han förnekade också att generaldirektören Ann-Marie Begler fått sparken fastän hon i samma veva gick ut med en egen video där hon sa: -Nu blåser nya politiska vindar, vi har gjort ett väldigt, väldigt bra jobb (som utförsäkrat så många och därmed fråntagit dem både människovärde och försörjning och tvingat dem att skriva in sig hos Arbetsförmedlingen trots läkarintyg) Vi har ingenting att skämmas för och kritiken mot Försäkringskassan är grundlös.

För att tvätta byken fick hon sparken när facket avslöjade att de anställda på FK fått lönepålägg ju fler de utförsäkrade. Vad som sedan hände med ministern Annika Strandhäll vet vi.

Föraktet mot oss sjuka är fruktansvärt. Sedan sossarna kom till makten har de utförsäkrat 450 procent fler än vad den tidigare regeringen gjorde, och stulit 20–30 miljarder årligen som skulle använts som skyddsnät åt just dessa svaga grupper! Det är rena sanningen för det har Folksams egen välfärdsanalytiker räknat ut.

Skyll inte denna hjärtlösa utveckling på några andra partier än den sittande.

Tack vare kohandlerskan Lööf fick tyvärr sossarna fortsatt makt att rasera allt vad trygghet och välfärd heter och roffa åt sig egna höga löner och andra förmåner.

Måste än en gång citera Lasse Ekstrand:- Sverige- skammens land – fattigpensionärernas och alla som tvingas jobba tills de stupar!

Vanja Palm, Sandviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare