Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är fel att vända SD ryggen

Annons

Nyss hemkommen efter lite småjobb i småbåtshamnen. Målat en skylt som ska sättas upp. Slog på tv:n och kollade nyheterna. Mycket händer i moder Svea. Ökat våld med allvarliga och dödliga konsekvenser har blivit vardagliga nyheter.

Hur vi ska vända den utvecklingen är ingen lätt uppgift. Mycket viktigt att ALLA i vårt land känner delaktighet och gör vad vi kan och hjälps åt! Därför känns det inte bra att inte ALLA partier i vår svenska riksdag finns runt bordet när dessa frågor diskuteras!

Jag är själv uppväxt i ett arbetarhem och haft rörelsen i mitt hjärta hela mitt liv. Jag har vänner kamrater i ALLA partier! Vänner och kamrater som idag öppet stöder SD. Varför har det blivit så? Kan det vara mitt och ditt misstag? Tror det är mycket fel att vända dem ryggen. Ja, det finns mycket mer att säga skriva i denna fråga.

Stig Edvinsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare