Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är kris och jag behövs i vården – stäng inte skolor och förskolor!

Nu undrar många över varför vi inte stänger skolor och förskolor som Norge och Danmark gjort. Motiveringen till att inte göra samma sak i Sverige är helt rimliga. Äntligen agerar politikerna efter vad folkhälsomyndigheten säger. Det finns inte tid för populistiska beslut nu när det råder pandemi.

Det är kris och jag som jobbar i vården vill verkligen inte tvingas att stanna hemma och ta hand om mina barn när jag behövs som bäst i samhället. Det är nu det är viktigare än någonsin att skolor och förskolor är öppna så att vi som är friska fortfarande kan jobba och ta hand om de sjuka.Tänker extra mycket på alla som städar våra sjukhus, hälsocentraler och vårdboenden, ni är superviktiga! Ni som gnäller och tycker att regeringen gör för lite hur tänker ni? Har ni inga anhöriga eller bekanta som är beroende av sjukvårdspersonal. Vem ska ge er vård den dagen ni som behöver det. Ska militären kanske hoppa in och sköta vården? Hamstra tvål och använd sunt förnuft!

Uska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare