Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det finns mycket fint och bra i Hofors

Svar till Tomas Andersson: "Sunkigt i Hofors – vart går skattepengarna?"

Man kan inte annat än fundera varför du bor kvar i Hofors när du tycker det är så sunkigt? Måste vara jobbigt att vara så fruktansvärt negativ.

Vi har fått två fina lekparker, en i Hofors och en i Torsåker. Jag brukar besöka den i Hofors med barnbarnen, är inget fel på den. Visst finns det hus som är behov av renovering, både hyreshus men även privata villor, men det finns i varje kommun i landet.

Inga hus ska rivas för ett nytt äldreboende, det nya äldreboendet ska byggas på mark där det för många år sedan stod hus. Detta har gått att läsa i dagstidningen och även Din lokaltidning, så har jag fått informationen.

Man får tycka vad man vill om utseendet på växthuset, men de växthus jag har sett på olika platser i landet, brukar se ut som vårat och ibland fulare på grund av att de är äldre, ett växthus kan inte se ut på så många olika sätt. Men med din negativa inställning är det nog inte så mycket som är bra. Hagaparken har blivit väldigt grönskande och fin, härlig att strosa runt i.

Vi har en fin discgofbana, fina badplatser och strövområden, men de duger kanske inte heller åt dig.

Född och uppvuxen i Hofors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare