Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det här är inte ett värdigt boende för en familj

Annons

Min dotter bor med sin dotter på 2 1/2 år i en 1:a på cirka 35 kvadratmeter. Lägenheten har inte ens ett kök utan en liten kokvrå.

Min dotter och barnbarn får äta vid ett litet vardagsrumsbord. Mitt barnbarn har cirka 5 kvadratmeter att leka på.

De sover i samma säng då det inte finns plats för en säng åt mitt barnbarn. Min dotter har även fått ta bort skötbordet för att få plats för lite leksaker åt mitt barnbarn. De kan nästan inte ta emot besök för det finns inte någonstans att sitta och umgås på. Om jag kommer på besök och ska sova över får jag sova i sängen med mitt barnbarn och min dotter sover på soffan.

Jag ser att mitt barnbarn blir hämmad i utvecklingen då det inte finns plats för lek.

Min dotter vill ofta komma hem till mig och min sambo för att det finns mer utrymme för mitt barnbarn att leka på. Jag ser att mitt barnbarn lever ut mer när hon är hos oss.

Min dotters omgivning märker också på min dotter och mitt barnbarn att de inte mår bra, och är oroliga.

Min dotter har sökt hjälp hos boendeenheten, men får ingen hjälp. De kan inte leva så här längre!

Även min dotter ska kunna ha ett vuxenliv när mitt barnbarn somnat om kvällarna, men då får hon sitta med sin mobil och vara tyst så dottern inte vaknar.

Vill även tillägga att det är mögel i badrummet, så mitt barnbarn blir ofta sjuk. Det nekar Gavlegårdarna till.

Orolig mamma och mormor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare