Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det som sker i dag är chockerande

Jag är en från det äldre gardet av entusiaster för bilträffar. När vi träffades på vår tid hade vi sopsäckar med oss, vi städade efter oss. Det var ingen fylla för det hör absolut inte ihop med bilar och körning. Vi hoppade absolut inte sönder fordon eller än mindre körde över folk oavsett händelser, var man oense så pratade vi med varann.

LÄS MER: Nytt fenomen med oanmälda cruisingar – polisen om stora epa-bråket i Sandviken: "Spårade ur helt och hållet"

Det som sker idag är chockerande, det finns ingen respekt alls för blåljuspersonal eller medmänniskor, det förstör för de seriösa bilklubbarna som vill kämpa tillbaka den gamla sorten av bilträffar. 

Polisen kan få uppbackning av dessa seriösa klubbar eftersom de vill kunna stå på en parkering och prata tillsammans utan att det ska bli bortförda från platsen.

Jag hoppas att vi tillsammans kan få ett slut på detta elände med hoppande och supande. Jag är en stolt mamma som lärt mina barn hur kulturen var förr, deras jobb är att försöka kämpa den vidare.

Mvh

Mamma i Gävle 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare