Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Du som gjort dådet mot katten är en brottsling

I Arbetarbladet lördagen den 14 december kan jag läsa att en svartvit katt hittats inplastad i byggplast i centrala Hofors under torsdagen. Katten utan namn är nu omhändertagen av polisen i Sandviken.

Hur stor är chansen att få tag på den människa som orsakat detta lidande för katten? Jag hoppas att om någon vet någonting om detta hemska dåd ska berätta det för polisen. Du som gjort detta är en brottsling. Du har brutit mot de lagar som ska skydda djur mot att behandlas illa.

Du har brutit mot allt i kärlek och humanitet, allt det som betyder respekt för allt liv på jorden har du brutit mot. Det är med sorg och förtvivlan jag läser om den lilla kattens hemska öde.

Du som orsakat detta känner jag medlidande och sorg med eftersom du saknar allt som en god människa saknar, kärlek, humanitet, omsorg om dig själv och respekt för allt liv på jorden.

Djur- och människovän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare