Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En onödig debatt om coronakrisen

Vid partiledardebatten häromdagen var alla partier överens om strategin, det bedyrades från alla håll. Men att vara överens gäller tydligen inte för alla partier. Ebba Busch Thor var aggressivast, vilket är märkligt då KD var det parti som ledde sjukvården i Alliansregeringen. Hägglund har offentligt erkänt att de gick för fort fram med privatiseringar. Apoteken som exempel.

Apotekens privatisering har gjort det omöjligt för regeringen att påverka deras lagerhållning av sjukvårdsutrustning och prisnivån för sådan.

SD var som alltid inte ansvarig för några beslut. Liberalerna vinglade som alltid, Sjöstedt (V), var den ende som berättade om de problem som gjorde att sjukvården gick på kryckor, och vården i kommunerna sköttes av vikarier med låga löner. Han fick medhåll av Stefan Löfven som lovade en statlig översyn och satsning.

Det var ingen behållning för väljarna att lyssna på denna debatt. M hade som vanligt lösningen på alla problem, trots att det var under deras tid som regering som alla brister i sjukvård och omsorg skapades.

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare