Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fast bakom bommen och mitt hem i Gävle

Annons

I Forsby så har det strulat i flera månader med att bommarna på järnvägen går ner utan att ett tåg kommer. Senast idag så fastnade jag två gånger bakom bommen och mitt hem. Detta måste lösas eftersom att man kan få vänta i evigheter för att bommarna ska gå upp, men de som är ansvariga verkar inte se risken i att en tågsignal inte fungerar som den ska.

Jag undrar vad som händer om någon skulle behöva hjälp på andra sidan bommen och varken polis, brandkår eller ambulans kommer förbi järnvägen på grund utav att man inte bytt ut till en fungerande tågsignal. Eller om den kanske helt enkelt inte går ner och ett tåg kommer.

Jag tycker det är oerhört nonchalant och oansvarigt att detta har fått pågått i så lång tid. Hoppas inget händer innan detta tagits på allvar. Då folk faktiskt tappar respekten för bommarna och beträder spåret för att man tror att det bara är tekniska fel. Skärp till er och se till att fixa detta så man inte behöver vara fast bakom bommen och sitt egna hem.

Bommad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare