Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fria val är inte bra – men hur vill Moderaterna ha det?

Annons

Patrik Stenvard och Camilla Strömberg (M) har synpunkter på hur Region Gävleborg sköter sina kort och hur pengarna används. Patrik och Camilla har dessutom synpunkter på att som dom uttrycker det ” krafter i regionen vill stoppa fria val av sjukvård gällande ADHD-utredningar ” .

Jag kan hålla med att stoppa fria val är inte bra och självklart vill vi veta vart pengarna går.

Men nu till den stora frågan! Är Patrik Stenvard och hans kollega rätt personer att uttrycka sig i frågor om vart pengarna tar vägen?

Patrik Stenvard är en av dom personer inom moderaterna som var med och sjösatte den största löneskandalen i Gävleborgs historia genom alla tider. Patrik Stenvard var med och bestämde att dåvarande kommunjuristen Helene Åleskog skulle få en löneförhöjning med motsvarande 45 procent i månaden eller närmare 40 000 kronor i månaden.

Vet någon vart dom pengarna togs i från? Har vi skattebetalare fått någon motivering till den höjningen?

Nä, Patrik Stenvard och Camilla Strömberg, man ska inte kasta sten i glashus och försöka förstöra andras fasad när man redan rivit sin egen.

Ta tag i era egna problem, innan ni tar tag i andras problem.

Jimmy Östling. Skattebetalare och fundersam Gävlebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare