Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gammal skåpmat av Jimmie Åkesson

Annons

Den som väntat att Jimmie Åkesson skulle hålla ett nyskrivet tal med förslag till lösningar på några aktuella områden fick vänta förgäves. Endast en liten pratstund vid lunchbordet med Ebba (KD) där de lovar att arbeta tillsammans var ju inget nytt. Att invandrare skall fösas ut ur landet har Jimmie berättat i minst tio år. Tonen var lika skarp nu som när han började sina politiska tal.

Av publikens saknade ovationer fanns endast en liten snutt kvar om sänkta skatter på bensin, som gynnar främst storstadsborna, gav några spridda applåder.

Det är inte att undra på att publiken tröttnat när de aldrig ser att (SD) inte lägger några egna förslag, utan endast följer i extremhögerns fotspår. Jimmie har förmodligen gjort sitt sista framträdande i Almedalen. Det har varit enerverande att se honom gå fram och tillbaka utan att lyckas klämma fram några nyheter.

Socialist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare