Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ge de unga jobb!

Veteranpoolen i all ära, men med tanke på den mycket höga arbetslösheten som råder nu, är det skamligt att inte Arbetsförmedlingen kan ordna något vettigt för de som är i produktiv ålder. Personligen skulle jag kunna jobba i en veteranpool, för rutin och kunnande tror jag att jag har, men lusten saknas. Åldersmässigt kvalar jag naturligtvis in.

Sätt en hammare, tumstock, häcksax, gräsklippare eller målarpensel i hand på någon arbetslös ungdom eller annan arbetslös istället. Kom på någon vettig idé som gör att de arbetslösa får något för sig, att de kommer igång på mornarna. Se till att det inte blir som vid skogsplantering och bärplockning att thailändare måste hit för att det ska hända något. Eller är det så som man hör folk säga "Jag känner ingen som fått jobb genom Arbetsförmedlingen”! Det är ynkligt av svenska staten att vara så passiv. Kom med reformer NU!

Copernicus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare