Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur kan man tillåta Let's Dance nu i coronatider?

Hur kommer det sig att TV4:s Let’s Dance kan genomföras? Efter att Folkhälsomyndigheten praktiskt taget stängt allting vad senioraktiviteter anbelangar i hela landet tillåter man helt plötsligt dans, dessutom inomhus!

Då kan man väl släppa på allting annat också och tillåta brottning med mera eftersom kroppsberöring verkar riskfritt. Är man en kändis, eller har rika kända föräldrar och ett karisma utöver det vanliga faller Folkhälsomyndigheten pladask och tittar åt ett annat håll. Visst, det glömde jag, TV4 ägs ju av kapitalstarka ägare som vill ha klirr i kassan, bland annat Telia, och då kan man kanske förbise med en sån struntsak som coronavirus.

Observera att studentexamen är i det närmaste helt körd och mycket annat därtill som dessutom genomförs nästa helt utomhus. Tycker att Folkhälsomyndigheten har skött sig bra i alla fall tills nu, men av någon anledning börjar myndigheten vackla.

Eoq

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare